Comença el cicle de xerrades ‘Produir, consumir, decréixer a Manresa’

Quins avantatges ofereix la mineria urbana? Quin model de producció i consum agrícola volem? El sector tèxtil pot ser sostenible? Aquest juliol aprofundirem en l’impacte del model de producció i consum actual, però sobretot, descobrirem iniciatives locals que, basant-se en el suport mutu i la col·laboració comunitària, estan construint alternatives sostenibles per a la nostra ciutat.

Durant les dues primeres setmanes del mes de juliol, des de la Comunalitat de Manresa, amb la col·laboració de diferents iniciatives locals, hem organitzat el cicle de xerrades ‘Produir, consumir, decréixer a Manresa’ per parlar dels efectes negatius del model de producció i consum capitalista i extractivista actual.

En aquestes xerrades diferents experts exposaran dades i casos concrets per il·lustrar com aquest model està afectant el nostre entorn, però també, es presentaran solucions pràctiques que ja s’estan implementant a la ciutat.

Es tracta d’alternatives sostenibles que es basen en el suport mutu i la col·laboració comunitària per promoure un canvi real cap a un model més just i respectuós amb el medi ambient.

Entre les iniciatives que es presentaran trobem el Centre de Recuperació d’Aparells, l’Ecoxarxa del Bages, el projecte tèxtil Milfils, Cotó Roig o la Xarxa d’horts socials i comunitaris.

Programa