9

JUL
Del 09/07/2024 fins el 09/07/2024
18:30 h - 20:30 h
Punt d'Intercanvi, Ateneu Popular La Sèquia (Amigant 8)

Com produïm? Tècniques humils i consum pel decreixement

Tercera de les quatre xerrades del cicle ‘Produir, consumir, decréixer a Manresa’ per parlar dels efectes negatius del model de producció i consum capitalista i extractivista actual.

Cicle Xerrada 3 Ig

En aquesta tercera jornada ens trobarem el pròxim 9 de juliol al Punt d’Intercanvi de l’Ateneu Popular La Sèquia (Amigant 8) per reflexionar sobre els models productius actuals i el concepte de decreixement de la mà d’Adrian Almazan, d’Ecologistes en Acció.

En aquesta xerrada Almazan ens presentarà l’informe ‘Técnicas humildes para el decrecimiento’, un estudi que defensa que per aconseguir una transformació social real és imprescindible realitzar una transformació de la tecnologia que fem ús.

Per altra banda, amb Francesc Rota, d’EcoXarxa del Bages – Moneda social, coneixerem aquesta iniciativa del territori que impulsa una eina per construir un món més respectuós amb les persones i el territori així com promou la comunitat. Ho fa a través d’una xarxa oberta de persones, comerços, petites empreses i associacions que utilitzen una moneda pròpia que promou una economia social i de proximitat, transparent, participativa, sense especulació ni corrupció.

Consulta aquí l'agenda completa