24

MAI
Del 24/05/2024 fins el 25/05/2024
10:00 h - 20:00 h
Parc Josep Vidal (antiga carpa del riu)

Festa del riu

Torna la gran festa de l’Economia Social i Solidària a la Catalunya Central. Aquest any se celebrarà aquest any el divendres 24 i el dissabte 25 al parc Josep Vidal (antiga carpa del riu), i als espais pròxims.
Festa Del Riu 2019 06

Seran dos dies plens d’activitats, xerrades, concerts i jocs per als més petits, que es complementaran amb activitats prèvies que es posaran en marxa a partir del 2 de maig.

Dissabte 25 a la tarda, la Festa del riu celebrarà la mostra d’entitats i cooperatives de l’Economia Social i Solidària del territori. Hi seran presents trenta entitats de sectors com l’agrícola, l’alimentari, el cultural, l’energètic, l’oci, la salut, els serveis i el tèxtil, entre altres.

I per segon any consecutiu també hi participarà la Comunalitat de Manresa. Els dies prèvis organitzant un taller d’autoreparació d’electrodomèstics de La Repara, que tindrà lloc el dijous 2 de maig a les 19.30 a plaça Oleguer Miró 30-32 de La Balconada, i el dijous 22 amb un taller de costura per crear totebags.

Finalment, durant la tarda del 25 de maig participarem a la mostra d’entitats. Si vols saber què podem fer per reforçar les iniciatives en les que participes o com podem ajuda a posar en marxa alguna iniciativa nova… vine a conèixe’ns en persona! 

Tota la programació aquí.

Consulta aquí l'agenda completa