27

GEN
27/01/2024
10:30 h
Casal de les Escodines

Jornada de Salut Comunitària “La salut més enllà de la malaltia”

La nostra salut depèn del barri d’on venim o del nostre origen? Participar a xarxes veïnals i associatives millora la salut de la comunitat? En parlarem el pròxim 27 de gener a la jornada sobre salut comunitària.

Salutcomunitaria 27g 1200x620 1

El pròxim 27 de gener, el casal de les Escodines acollirà una trobada per aprofundir i debatre sobre quines actuacions, prestacions o serveis contribueixen a millorar la salut de la comunitat, tant en la dimensió física, com psicològica i social.

La Comunalitat de Manresa organitza aquesta trobada per a professionals i activistes de la salut, i, en general, per a totes aquelles persones que tinguin interès en la salut comunitària i el seu impacte en la qualitat de vida i el benestar individual i col·lectiu.

La jornada s’iniciarà amb la xerrada “Construïm la salut entre totes” de la mà d’Albert Espelt, doctor en Salut Pública. Posteriorment coneixerem el testimoni d’en Marcelo Covelo, del CAP Raval Nord i membre del col·lectiu Capçalera Barcelona. I finalment, es dinamitzarà l’assemblea professionals i activistes de la ciutat en la que s’identificaran i es prioritaran les necessitats als nostres barris.

Programa de la trobada

  • 10.30 – 11.30 h Xerrada “Construïm la salut entre totes”  amb Albert Espelt, doctor en Salut Pública.

  • 11.30 – 12.00 h Experiències en Salut Comunitària. Testimoni de Marcelo Covelo de Capçalera Barcelona. Relat en primera persona de l’experiència d’aquest col·lectiu de joves professionals de l’Atenció Primària per una medicina crítica, de qualitat i universal.

  • 12.00 – 13.00 h Assemblea de professionals i activistes de la ciutat. S’identificaran i es prioritzaran les necessitats als nostres barris.
Consulta aquí l'agenda completa